HomeBlogIE rendering MSDN

IE rendering MSDN

Note how IE does a hell of a job rendering Microsoft's own MSDN site:

ie-on-msdn-small.png

All you have to do is to zoom-in, and it all looks broken.  Look how horrible is that text over the scroll bars, or how mutilated are the icons in the “toolbar”.

Microsoft developers must hate it too.

Comments

 • By: STEFANJun 26 (22:09) 2007Salut §

  Apropo de cum arata MSDN ul acela din poza, e clar ca problemele sunt la tine. Am incercat si eu adresa si merge perfect. Chiar pe mai multe versiuni de IE.
  Din cate vad pe site-ul tau...si cu dezamagire observ, desi te stiam un tip cat de cat obiectiv, este ca incet incet ajungi in categoria aceea de newbies pe care nu ii intereseaza ce inseamna o notiune, atata timp cat altii din aceeasi categorie rad, dar nici ei nu stiu de ce.
  Ma refeream la chestia cu ms-ul in general. Nu stiu de cate ori m-am lovit de tot felul de chestii nasoale pe Linux & co, cred ca se pot face adevarate ceasloave cu erori si lucruri prost gandite, dar ce am inteles de la alte persoane dedicate linuxului este ca si in lumea linuxului sunt mai multe categorii de persoane...cele care stiu sa aprecieze niste lucruri muncite si gandite indiferent pe ce platforma sunt, si cele care rad chiar si de cele mai proaste glume..doar pt ca mai sunt cativa care o fac. I guess...fiecare isi alege tabara :)

  • By: mishooJun 26 (22:42) 2007RE: Salut §

   Man, acel screenshot este real.  Este Internet Explorer 7 pe site-ul MSDN.  Am dat doar zoom-in, pt. ca am o rezoluţie foarte mare (1600x1200 în 15″) şi sincer mă dor ochii dacă văd site-ul MSDN (de fapt, 95% din toate site-urile ever created) la dimensiunile pe care le-au gândit developerii.

   Tu n-ai decât să crezi ce vrei.  E adevărat că-mi place să critic mizeria asta de browser, dar întotdeauna am făcut-o constructiv şi cu motive întemeiate.

Page info
Created:
2007/06/17 16:11
Modified:
2007/06/17 16:15
Author:
Mihai Bazon
Comments:
2
Tags:
browsers, internet explorer
See also